Van 28 februari tot en met 8 maart vond de week van de vrijwilliger plaats. Als afsluiting hiervan wilde Rode Kruis afdeling Olen haar vrijwilligers een dankfeest aanbieden. Dag in dag uit zetten zij zich in om anderen te helpen. Van hulpposten op manifestaties, het geven van EHBO-vormingen voor de geïnteresseerde burgers en scholen tot huiswerkbegeleiding.

Vaak zijn zij niet zo zichtbaar maar dat wil niet zeggen dat ze talrijk aanwezig zijn en zich onvoorwaardelijk inzetten. De aandacht ging op 8 maart vooral uit naar hen die maar liefst 25, 20, 15 en 10 jaar actief zijn in de organisatie. Zij ontvingen de bijhorende baretten en medailles als dank voor alles.

Daarnaast werden 2 vrijwilligers die begin 2015 afscheid namen van de afdeling extra in de bloemetjes gezet. Tientallen jaren zorgden zij voor de uitlening van hulpmateriaal. Ze deden dit zo goed dat bij evaluaties keer op keer uitmuntend gescoord werd. Ten slotte mochten de deelnemers van de laatste cursus helper hun brevet in ontvangst nemen.